Εταιρική Ταυτότητα

H CDA ιδρύθηκε το 2009, κατά την διάρκεια μιας περιόδου ύφεσης, όταν οι κανόνες της παγκόσμιας οικονομίας αναδιαμορφώθηκαν. Οι ιδρυτές του ομίλου έχουν περάσει πολλά χρόνια ως επαγγελματίες εργαζόμενοι με τους σημαντικότερους παράγοντες της εφοδιαστικής βιομηχανίας. Ενώθηκαν κάτω από μια στέγη για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και να προσθέσουν περισσότερη αξία στην εφοδιαστική δραστηριότητα. Κάθε άτομο στην εταιρεία έχει τεράστια εξειδίκευση και εμπειρία στο επάγγελμά του.

Στόχος του ομίλου είναι η παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών εφοδιαστικής για πελάτες που χρειάζονται πραγματικά εξατομικευμένα επιχειρηματικά μοντέλα. Η αφοσίωσή μας μας κάνει να ξεχωρίζουμε στο μυαλό της πελατείας μας. Χάρη στην υποδομή μας στην πληροφορική, η οικογένειά μας που απασχολεί πάνω από 200 άτομα και επιχειρηματικούς συνεργάτες σε όλο τον κόσμο παρέχει υπηρεσίες 24 ώρες το 24ωρο για την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας, ανεξάρτητα από τους περιορισμούς χρόνου και χώρου.